Ammattimentori, kouluttaja, kirjoittaja ja valokuvaaja

TANJA JA KETTU

Inspiroidun ihmisten auttamisesta sekä luovuutta vaativien projektien toteuttamisesta. Olen kehittämisorientoitunut toiminnan nainen, jonka tekeminen näyttäytyy vastuullisuutena ja loppuun saakka hiottuina lopputuloksina. 

KETTU-yritykseni perustin rakkaudesta laadukkaaseen, aidosti asiakaslähtöiseen ja hurmaavaan palveluun. Koulutan, kirjoitan ja valokuvaan viiden tutkinnon sekä ammattilisenssien pohjalta. Monialainen osaamiseni ja asiakasymmärrykseni on syntynyt 30 vuoden työkokemuksesta yrityksissä, julkisella sektorilla sekä järjestötyössä. Voit lukea tarkemmin minusta liiketoiminnan, pedagogian, kouluttamisen ja viestinnän taitajana Linkedin-profiilistani tai CV:stäni.

Luontaisia taipumuksiani toteutan yrittäjyyteni lisäksi vapaaehtoistöissä mm. ikäihmisten ja verenluovuttajien kanssa. Energiaa toimeliaisuuteni ammennan retkeillen yksin tai lasteni kanssa upeassa suomalaisessa luonnossa. Mukanani on retkiriippumatto sekä kamera. Erityisosaamistani on metsässä yöpyminen sekä revontulien kuvaaminen, joka onnistuu eteläisessäkin Suomessa.

Voin viedä sinutkin ryhminesi kokemaan luontoelämyksiä. Lähdetäänkö seikkailuun?

                   ___________________

P.S. Yrittäjäsuvussa kasvaneena, minulle oli luontevaa ottaa aktiivisesti mukaan yritystoimintaani valloittavat, toisella vuosikymmenellä olevat tyttäreni Vieno ja Hilla. He ovat jo vallan osaavia toimittajan alkuja, kahvilan pitäjiä, ideanikkareita ja perheyrityksen edustajia. Yrittäjyyskasvatus  ja yrittäjämäinen asenne kuuluvat tärkeimpiin tulevaisuustaitoihin.