PALVELUT

Oivalluttavaa valmennusta ja inspiroivaa viestintää

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuksia

Luontaiset taipumukset ovat tiedostamattomia reagointimallejamme. Omien taipumusten tiedostaminen synnyttää oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja vahvuuksia kuten myös omia kehittämishaasteitaan. 

Tiimeille, johtoryhmille, esimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville. Tai Sinulle.

Jotta ihmisillä on parempi olla itsensä ja toistensa kanssa!

LUE LISÄÄ

Viestinnän ja palveluiden muotoilua

Viestintään ei voi koskaan satsata liikaa. Ammattimainen viestintä on laajalti ymmärrettävää, löydettävää, saavutettavaa sekä riittävän informatiivista. 

Viestintä on palvelua. Sen kuten muidenkin palveluiden muotoilu on asiakkaista ja henkilöstöstä välittämistä, joka näkyy ”viivan alla”.

Liiketoimintaa ja markkinointia ymmärtävänä on palveluiden muotoilu minulle dynaamista, osuvaa ja nopeaa.

LUE LISÄÄ

v

Tekstin- ja kuvantuotantoa

Vivahteikkaat ja sujuvat kirjoitukset sekä toimivat kuvat monialaisesti lehtiin, verkkosivuille sekä muihin julkaisuihin.

Kiinnostavat tarinat yritysten ja muiden yhteisöjen mukaansatempaavaan markkinointiin.

Liiketoimintaa, palveluiden muotoilua sekä ihmisten erilaisuutta ja vuorovaikutustyylejä ymmärtävänä pedagogina tuotan sisältöä huomioiden sekä tilaajan että lukijan tarpeet.

LUE LISÄÄ

Olen tehnyt Tanjan kanssa yhteistyötä sekä tekstintuotantopalveluissa että LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmennuksissa. Yksi Tanjan erottumistekijöistä on hänen luontainen uteliaisuutensa ottaa selvää asioista, joihin hän ei ole aiemmin perehtynyt. Olen kerta toisensa jälkeen hämmentynyt hänen kyvystään ottaa nopeasti haltuun aihe kuin aihe ja tuottaa siitä sujuvaa tekstiä tai muulla tavoin auttaa asiakasta.

Jari Saarenpää 

CEO, Innostuksen oivalluttaja @ TypeOne Ltd Oy