PALVELUT

Oivalluttavaa valmennusta ja inspiroivaa viestintää

YRITTÄJÄN MENTOROINTI -30 h Boot Camp

Tehokas ja intensiivinen 30-tuntinen yrittäjyytesi ja liiketoimintasi kehittämiseen. Samasta paikasta ajanmukainen asiantuntija-apu yrittäjyyteen, palveluiden muotoiluun, tuotteistukseen sekä markkinointiviestinnän kirjoittamiseen vaikkapa verkkosivuille. 

Löydät itsestäsi uutta potentiaalia, osaamista ja vahvuuksia otettavaksi hyötykäyttöön. Ideoimme, muotoilemme ja prosessoimme yhdessä yrittäjyytesi ja liiketoimintasi uuteen lentoon.

LUE LISÄÄ

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset

Luontaiset taipumukset ovat tiedostamattomia reagointimallejamme. Omien taipumusten tiedostaminen synnyttää oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja vahvuuksia kuten myös omia kehittämishaasteitaan. 

Tiimeille, johtoryhmille, esimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville. Tai Sinulle.

Jotta ihmisillä on parempi olla itsensä ja toistensa kanssa!

LUE LISÄÄ

CxO VAIKUTUSVOIMA™

–karismavalmennus

Vaikutusvoima on arjen karismaa, olemisen taitoa – taitoa herättää positiivista huomiota ja kyky rakentaa luottamusta.

Olemuksesi vakuuttavuus arvioidaan muutamissa sekunneissa. Millainen mielikuva sinusta ensikohtaamisessa muodostuu?

Tämä valmennus vaikutusvoima-analyyseineen on menestyjien salainen ase asiakkaiden, yleisön, koulutettavien ja johdettavien hurmaamiseen sekä vakuuttamiseen.  Sinulle tai tiimillesi.

LUE LISÄÄ

v

Tekstin- ja kuvantuotantopalvelut

Vivahteikkaat ja sujuvat kirjoitukset sekä toimivat kuvat monialaisesti lehtiin, verkkosivuille sekä muihin julkaisuihin.

Kiinnostavat tarinat yritysten ja muiden yhteisöjen mukaansatempaavaan markkinointiin.

Liiketoimintaa, palveluiden muotoilua sekä ihmisten erilaisuutta ja vuorovaikutustyylejä ymmärtävänä pedagogina tuotan sisältöä huomioiden sekä tilaajan että lukijan tarpeet.

LUE LISÄÄ

Olen tehnyt Tanjan kanssa yhteistyötä sekä tekstintuotantopalveluissa että LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmennuksissa. Yksi Tanjan erottumistekijöistä on hänen luontainen uteliaisuutensa ottaa selvää asioista, joihin hän ei ole aiemmin perehtynyt. Olen kerta toisensa jälkeen hämmentynyt hänen kyvystään ottaa nopeasti haltuun aihe kuin aihe ja tuottaa siitä sujuvaa tekstiä tai muulla tavoin auttaa asiakasta.

Jari Saarenpää 

CEO, Innostuksen oivalluttaja @ TypeOne Ltd Oy