PALVELUT

Oivalluttavaa valmennusta ja inspiroivaa viestintää

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset

Innoittava ja oivalluttava väylä matkalla henkilökohtaiseen sekä tiimien ihannetilaan, henkilöiden luontaisten taipumusten pohjalta. Erilaisuutta sekä henkilökohtaisia vahvuuksia ja kehittämiskohteita ymmärtämällä sekä hyödyntämällä. Tiimeille, johtoryhmille, esimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville. Tai Sinulle.

Lue lisää

CxO VAIKUTUSVOIMA™
-karismavalmennus

Menestyjien salainen ase asiakkaiden, yleisön ja johdettavien hurmaamiseen ja viestistäsi vakuuttamiseen. Syvän luottamuksen rakentamiseen sinun ja kuulijasi välille. Sinulle tai tiimillesi.

Lue lisää

v

Tekstin- ja kuvantuotantopalvelut

Kirjoitukset ja kuvat monialaisesti lehtiin, verkkosivuille sekä muihin julkaisuihin. Ihmisten erilaisuutta ja vuorovaikutustyylejä ymmärtävänä pedagogina tuotan sisältöä huomioiden sekä tilaajan että lukijan tarpeet.

Lue lisää

Olen tehnyt Tanjan kanssa yhteistyötä sekä tekstintuotantopalveluissa että LUONTAISET TAIPUMUKSET™ valmennuksissa. Yksi Tanjan erottumistekijöistä on hänen luontainen uteliaisuutensa ottaa selvää asioista, joihin hän ei ole aiemmin perehtynyt. Olen kerta toisensa jälkeen hämmentynyt hänen kyvystään ottaa nopeasti haltuun aihe kuin aihe ja tuottaa siitä sujuvaa tekstiä tai muulla tavoin auttaa asiakasta.

Jari Saarenpää CEO, Innostuksen oivalluttaja @ TypeOne Ltd Oy

OTA YHTEYTTÄ