Tekstin- ja kuvan-
tuotantopalvelut

Oletko vailla selkeää, ymmärrettävää ja hyödyttävää tekstiä?

Haluatko kertoa asiakkaillesi palveluistasi, yrityksestäsi tai henkilöstöstäsi?

Etsitkö kiehtovia tarinoita?

Sävyt ja sanavalinnat liittyvät kiinteästi siihen,

mitä ihminen kokee.

Kirjoitan ja kuvaan monialaisesti lehtiin sekä muihin julkaisuihin. Ihmisten erilaisuutta ymmärtävänä pedagogina työskentelen huomioiden sekä tilaajan että lukijan tarpeet.

 

Tuotan myös markkinointiviestinnällisiä sekä informatiivisia teksti- sekä kuvasisältöjä niin kaupallisiin kuin ei-kaupallisiinkin julkaisuihin. Laadin palvelumuotoilun ymmärrykselläni teksteistä selkeitä ja ymmärrettäviä sekä lukijoiden tarpeisiin ratkaisuja tarjoavia.

Toimitan hurmaavat kuvitusvalokuvat arkistosta ja tilauksesta yksittäisiin kohteisiin tai yrityksenne kuvapankkiin. Valmiita aiheita löytyy erityisesti luonnosta; revontulista, metsästä, järvistä, maaseudusta, retkeilystä ja neljästä vuodenajasta.

Tekstin- ja kuvantuotantopalveluiden hinnat sovitaan toteutuksen mukaan tunti- tai urakkahinnoittelulla.

Työskentelyotteeni on ratkaisukykyinen, toimelias, joustava ja asiat loppuun vievä. Joten kerro, mitä olet vailla, minä hoidan sen maaliinsa!

Kuviani Instagram-tililläni 

Tanja on kettumaisen ovela löytämään ja sanallistamaan palveluista merkityksiä ja asiakashyötyjä, joita on itse sisältäpäin lappusilmäisenä vaikeaa, jopa mahdotonta tunnistaa. Tällä on valtava merkitys markkinoinnissa ja myynnissä.

Toni Hinkka, CEO, johtamisaktivisti @ CxO Professional Oy

Tanjan kyky poimia isostakin aihealueesta ydin on ihailtavaa. Artikkelien tekstin ja kuvan tuotto on ollut aina helppo siirtää Tanjan joustavaan ja täsmälliseen projektien koordinointiin.

Oili Sinilehto, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö @ TTS Työtehoseura, valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio

Tanjalta syntyy joko super-selkeää asiatekstiä tai sitten lennokasta fiilismateriaalia, aina kohderyhmälle sopivaksi pohditussa muodossa. Tanjan ottamat kuvat ovat täynnä tunnelmaa.

Kimmo Kumpulainen, Founder, Pedagogical expert @ Polar Partners Ltd

OTA YHTEYTTÄ