YRITTÄJÄN MENTOROINTI

30 tunnin tehokkaalla Boot Campilla keskitymme sinun liiketoimintaasi

Unelmoitko omannäköisestäsi yrittäjyydestä tai liiketoimintasi nopeatempoisesta uudistamisesta?

Kurittaako korona ja tarvitset nyt uudelleentuotteistusta sekä uusia asiakassegmenttejä?

Tarvitsetko verkkosivuillesi toimivaa, kiinnostavaa ja koukuttavaa sisältöä?

Oman osaamispotentiaalin liiketoiminnallistaminen, palveluiden muotoilu, tuotteistus ja markkinointi on vaikeaa.

 

Kenenkään ei tarvitse tehdä tätä yksin! Osaava mentorointi on aina itsensä takaisin maksava investointi kohti unelmien yrittäjyyttä.

Yrittäjän 30 tunnin tehokkaalla Boot Campilla keskitymme liiketoimintaasi, sinä kymmenisen tuntia ja mentorisi 30 tuntia.

Sinun tilanteeseesi räätälöityjen, mielekkäiden ja innostavien tehtävien pohjalta keskitymme tiiviisti ja tehokkaasti yrittäjyyteesi, kokonaisvaltaiseen osaamiseesi, persoonallisuutesi esilletuomiseen, kilpailuetuihisi, tuotteisiisi ja palveluihisi sekä markkinointiviestintääsi.

 

  • Työstämme piilevästäkin osaamisestasi kaupallisia tuotteita. 
  • Kirkastamme ideoistasi ja brändistäsi kilpailuetua.
  • Sanallistamme markkinointiviestistäsi palvelusi kiteyttävästi kuvaavaa, kiinnostavaa sekä kilpailijoista erottuvaa.

 

Toteutamme 30 tunnin Boot Campin sinulle soveltuvana ajankohtana ja etänä verkkotyökaluilla. Tiiviimmillään se tarkoittaa yhteistä, viikon rutistustamme kohti tuottavampaa liiketoimintaasi. Enimmillään yhteinen kehittämisprojektimme voi kestää kolme viikkoa.

Teemme sinulle nopean tilannekartoituksen ja esittelemme käytettävissäsi olevat ammattimentoroinnin, yrityksen perustamisen, tuotteistuksen, palvelumuotoilun ja markkinointiviestinnän palvelumme. Saat valita 30 tunnin pakettiisi tarvitsemasi painotukset.

Sinulta odotetaan noin 10 tunnin tiivistä panostusta yrityksesi kehittämistyöhön, jonka aikana mentorisi kaivaa esiin kullanarvoisimmat tiedot tilanteestasi, osaamisestasi, ideoistasi ja haaveistasi.

Mentorisi käyttää 30 tuntia yrittäjyytesi ja yrityksesi kehittämistyöhön liiketoiminnan, palvelumuotoilun, markkinointiviestinnän sekä pedagogian ammattilaisen ottein. Tsekkaa tästä Tanjan osaaminen yrittäjyyden mentoroijaksesi.

 

Hintaan sisältyy halutessasi LUONTAISET TAIPUMUKSET – ja/tai CxO VAIKUTUSVOIMA™ -profiloinnit. 

 

Varaa tästä samantien itsellesi maksuton, puolen tunnin verkkotapaaminen! Kerro tilanteesi ja minä kerron, kuinka KETTU voi juuri sinua 30 tunnissa auttaa. Yrittäjyytesi ja yrityksesi voi olla jopa viikossa täysin uudenlaisessa vauhdissa kohti valoisampaa tulevaisuutta!

 

Hinta 3650 e + alv

(30 h, kesto 1-3 viikkoa)

Voit myös ostaa tarvitsemaasi asiantuntijapalvelua 129 e/ h + alv. Pyydä reilu tarjous!

 

Tanjan avulla opin sanoittamaan juuri sitä erityistä osaamistani, joka tekee minusta yrittäjänä minut. Siis se jokin ekstraosaaminen, joka erottaa minut muista fysioterapeuttiyrittäjistä ja nostaa massasta erilleen.

Maija Laurikkala-Dewes, fysioterapeutti -yrittäjä

Mentorina Tanja todella paneutuu mentoroitavan auttamiseen. Hän haastaa ajattelua positiivisella tavalla ja käyttää apuna toimivia työkaluja. Keskusteluista Tanjan kanssa olen saanut uusia näkökulmia ja energiaa viedä asioita eteenpäin kehittääkseni liikeideaani ja kirkastaakseni markkinointiviestintääni.

Päivi Vuorenmaa, kasvuvalmentaja -yrittäjä

Tanja on kettumaisen ovela löytämään ja sanallistamaan palveluista merkityksiä ja asiakashyötyjä. Niitä on itse sisältäpäin lappusilmäisenä vaikeaa, jopa mahdotonta tunnistaa. Tällä on valtava merkitys markkinoinnissa ja myynnissä.

Toni Hinkka, johtamisaktivisti -yrittäjä