LUONTAISET TAIPUMUKSET™
-valmennukset

Haluatko oppia ymmärtämään ja hyväksymään paremmin itseäsi sekä muita ihmisiä?

Haluatko oppia tunnistamaan piilevät vahvuutesi ja jalostaa niistä toimintaa kohti unelmiasi?

Haluatko saada tiimisi toimimaan vahvuudet edellä?

Haluatko oppia ymmärtämään ja hyväksymään paremmin muita ihmisiä ja erilaisuutta?

Jos et ajattele, miten ajattelet, ajattelet aina samalla tavalla.

Vasta ymmärtämällä itseään, voi ymmärtää muita.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset pohjautuvat henkilökohtaiseen taipumusanalyysiisi. Analyysi kuvaa ajattelu-, toiminta-, vuorovaikutus- ja oppimistyyliesi pohjimmaisia taustoja sekä oivalluttaa tietoiseksi vahvuuksistasi sekä kehittämiskohteistasi. Se selittää erilaisuuttamme auttaen hyväksymään sitä.

Valittavissa on myös analyysi esimiehille ja asiantuntijoille. Siinä pureudutaan johtajatyyppeihin, johtamisen rooleihin, taipumuksiin muutoksissa, palautetyyleihin, ongelmien käsittelymalleihin sekä luontaisiin viestintätyyleihin. Analyysejä on hyödynnetty hyvällä menestyksellä esimies- ja tiimivalmennuksissa.

Toteutan lisensoidut valmennukset pedagogisella ammattitaidolla ja osallistujia inspiroiden. Kunkin organisaation pitkäjänteisiin kehittämistarpeisiin vastaavan valmennuksen tarkempi teema suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teema voi olla esimerkiksi

  •  työyhteisöjen kehittäminen
  •  vuorovaikutuksen kehittäminen
  •  asiakaskohtaamiset
  •  asiakasymmärryksen lisääminen

Nämä erilaisuuden ja henkilökohtaisten vahvuuksien ymmärtämiseen sekä hyödyntämiseen pohjautuvat valmennukset sopivat henkilökohtaiseen käyttöön sekä tiimeille, johtoryhmille, esimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysit tiimivalmennuksineen soveltuvat hienosti myös pitkäkestoista hyötyä tavoitteleviin yritysten virkistyspäiviin.

Fasilitoin tarvittaessa ammattitaidolla myös muuta ohjelmaa tiimipäiviin. Analyysien purku onnistuu vaikkapa inspiroivan luonnon helmassa tulia poltellen ja riippumattoillen.

Henkilökohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin hinta max. 2 h purkukeskusteluineen etänä on 340 e + alv 24%.

Pidempien valmennusten ja ryhmävalmennusten hinnat sovitaan toteutusten mukaan.

Kutsu minut organisaatioosi esittelykäynnille, etänä tai livenä.

Lue lisää:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™  -menetelmä

Tanja valmentajana

Piti elää keski-ikäiseksi ja käydä tämä valmennus oivaltaakseen, miksi ihmiset ajattelevat ja toimivat niin eri tavoin. Nyt ymmärrän erilailla ajattelevia ja toimivia ihmisiä ihan eri tasolla. Helpottaa elämää kummasti.

Asiakaspalaute

Voi, kun olisin tiennyt tästä kaksi vuotta sitten, niin oltaisiin työparin kanssa vältytty monelta ristiriidalta ja löytäneet toimintamallin vahvuuksiemme kautta.

Asiakaspalaute

Ymmärsimme, että on tärkeää tiedostaa myös hyvin toimivan ryhmän heikot kohdat. Nyt osaamme huomioida sen, että tiimimme jäsenet tosiaan ovat hyvin samanlaisia ajattelutyyleiltään. Siksi meidän pitää kiinnittää erityistä huomiota näkökulmiin, jotka tiimissämme ovat heikosti edustettuina.

Asiakaspalaute

Tiimissä jokaisella on nyt selkeä rooli. Asiakas kokee hyödyn yhteistyön helppoudessa, entistä parempina ideoina ja tulosten kasvuna.

Asiakaspalaute

OTA YHTEYTTÄ