LUONTAISET TAIPUMUKSET™ –valmennukset

Haluatko oppia ymmärtämään ja hyväksymään paremmin itseäsi sekä muita ihmisiä?

Kiinnostaako oppia tunnistamaan piilevät vahvuutesi ja jalostaa niistä toimintaa kohti unelmiasi?

 

Olisiko tärkeää saada tiimisi toimimaan kunkin vahvuudet hyödyntäen?

Haluatko, että ihmisillä olisi parempi olla itsensä ja toistensa kanssa?

Jos et ajattele, miten ajattelet, ajattelet aina samalla tavalla.

Vasta ymmärtämällä itseään, voi ymmärtää muita.

Tiesitkö, että yli 70 % ihmisistä yrittää salata ja korjata heikkouksiaan sen sijaan, että kiinnittäisivät huomion vahvuuksiinsa ja asioihin, joista he aidosti innostuvat? Eri alojen menestyneimmät ihmiset kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset pohjautuvat henkilökohtaiseen taipumusanalyysiisi. Monipuolisesti taipumuksia tarkasteleva analyysi kuvaa ajattelu-, toiminta-, vuorovaikutus- ja oppimistyyliesi pohjimmaisia taustoja sekä oivalluttaa tietoiseksi vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Se selittää selkeästi erilaisuuttamme auttaen hyväksymään sitä.

Perusanalyysin lisäksi valittavissa on analyysi esimiehille ja asiantuntijoille. Siinä pureudutaan johtajatyyppeihin, johtamisen rooleihin, taipumuksiin muutoksissa, palautetyyleihin, ongelmien käsittelymalleihin sekä luontaisiin viestintätyyleihin. Analyysejä on hyödynnetty hyvällä menestyksellä esimies- ja tiimivalmennuksissa.

Toteutan lisensoidut LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset pedagogisella ammattitaidolla ja osallistujia inspiroiden. Kunkin organisaation pitkäjänteisiin kehittämistarpeisiin vastaavan valmennuksen tarkempi teema suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teema voi olla esimerkiksi

  •  työyhteisöjen kehittäminen
  •  vuorovaikutuksen kehittäminen
  •  asiakaskohtaamiset
  •  asiakasymmärryksen lisääminen

Valmennukset sopivat niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin tiimeille, johtoryhmille, esimiehille ja asiakasrajapinnassa työskenteleville.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysit tiimivalmennuksineen soveltuvat hienosti myös pitkäkestoista hyötyä tavoitteleviin yritysten virkistyspäiviin.

Fasilitoin tarvittaessa ammattitaidolla myös muuta ohjelmaa tiimipäiviin. Analyysien purku onnistuu vaikkapa inspiroivan luonnon helmassa tulia poltellen ja riippumattoillen. Hyvällä tuurilla pääsen opastamaan asiakkaani ihastelemaan revontulia, joita näkyy harvase ilta koko Suomessa.

Henkilökohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin hinta max. 2 h purkukeskusteluineen etänä on 340 e + alv 24%.

Pidempien valmennuskokonaisuuksien ja ryhmävalmennusten hinnat sovitaan toteutusten mukaan.

Kutsu minut organisaatioosi esittelykäynnille, etänä tai livenä.

Lue lisää:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmän kuvaus

Tanja valmentajana

Piti elää keski-ikäiseksi ja käydä tämä valmennus oivaltaakseen, miksi ihmiset ajattelevat ja toimivat niin eri tavoin. Nyt ymmärrän erilailla ajattelevia ja toimivia ihmisiä ihan eri tasolla. Helpottaa elämää kummasti.

Asiakaspalaute

Voi, kun olisin tiennyt tästä kaksi vuotta sitten, niin oltaisiin työparin kanssa vältytty monelta ristiriidalta ja löytäneet toimintamallin vahvuuksiemme kautta.

Asiakaspalaute

Ymmärsimme, että on tärkeää tiedostaa myös hyvin toimivan ryhmän heikot kohdat. Nyt osaamme huomioida sen, että tiimimme jäsenet tosiaan ovat hyvin samanlaisia ajattelutyyleiltään. Siksi meidän pitää kiinnittää erityistä huomiota näkökulmiin, jotka tiimissämme ovat heikosti edustettuina.

Asiakaspalaute

Tiimissä jokaisella on nyt selkeä rooli. Asiakas kokee hyödyn yhteistyön helppoudessa, entistä parempina ideoina ja tulosten kasvuna.

Asiakaspalaute