LUONTAISET TAIPUMUKSET™ –valmennuksia

Haluatko oppia ymmärtämään paremmin itseäsi sekä muita ihmisiä?

Kiinnostaako oppia tunnistamaan piilevät vahvuutesi ja jalostaa niistä toimintaa kohti unelmiasi?

 

Olisiko tärkeää saada tiimisi toimimaan kunkin vahvuudet hyödyntäen?

Haluatko, että ihmisillä olisi parempi olla itsensä ja toistensa kanssa?

Jos et ajattele, miten ajattelet, ajattelet aina samalla tavalla.

Vasta ymmärtämällä itseään, voi ymmärtää muita.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmä

Tiesitkö, että yli 70 % ihmisistä yrittää salata ja korjata heikkouksiaan sen sijaan, että kiinnittäisivät huomion vahvuuksiinsa ja asioihin, joista he aidosti innostuvat? Eri alojen menestyneimmät ihmiset kuuluvat jälkimmäiseen ryhmään.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennukset pohjautuvat henkilökohtaiseen taipumusanalyysiisi. Monipuolisesti taipumuksia tarkasteleva analyysi kuvaa ajattelu-, toiminta-, vuorovaikutus- ja oppimistyyliesi pohjimmaisia taustoja sekä oivalluttaa tietoiseksi vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Se selittää selkeästi erilaisuuttamme auttaen hyväksymään sitä.

Ajattelutyylien erilaisuus on yksi oleellisimmista toimintatapoihimme ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen vaikuttavista asioista. Oman ajattelutyylin tunnistaminen lisää ymmärrystä paitsi omia ajattelumalleja myös työyhteisön muita jäseniä kohtaan. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – valmennuksen läpikäyminen onkin usein koko työyhteisöä positiivisessa mielessä mullistava kokemus, henkilökohtaisen oivalluttavuuden lisäksi.

Työkalupakissa on perusanalyysin lisäksi valittavissa analyysi esimiehille ja asiantuntijoille. Siinä pureudutaan johtajatyyppeihin, johtamisen rooleihin, taipumuksiin muutoksissa, palautetyyleihin, ongelmien käsittelymalleihin sekä luontaisiin viestintätyyleihin. Analyysejä on hyödynnetty hyvällä menestyksellä esimies- ja tiimivalmennuksissa.

Toteutan lisensoituja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuksia yksilö- ja ryhmätilaisuuksina.

 

YKSILÖVALMENNUKSET AMMATILLISENA MENTOROINTINA

Yksilövalmennukset tähtäävät yleensä oman uran suuntaamiseen; alavalintoihin, opintojen valintoihin, työnhaun suuntaamiseen ja aktivoimiseen, yrittäjäksi ryhtymiseen tai oman yrityksen palveluiden kirkastamiseen. 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi toimii vahvuuksiasi kirkastavana pohjana urakeskustelulle. Ammattimentorina kysyn oikeat kysymykset, joiden kautta tunnistat tarpeesi, kyvykkyytesi ja mahdollisuutesi. Monipuolisesti kouluttautuneena, useilla aloilla ja monenlaisissa tehtävissä toimineena pedagogina ja yrittäjänä kykenen näkemään laajasti uusia mahdollisuuksia erilaisten ihmisten kohdalla. Autan avaamaan lukkojasi, lisäämään tavoittellisuuttasi ja avaamaan uusia portteja. 

HINTA

Henkilökohtainen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -yksilöanalyysi ja sen purku (1,5 h) sekä mentorointikeskustelu (1,5h) etänä yhteensä 490 e sis. alv 24%.

  

TIIMIVALMENNUKSET

Organisaatioiden valmennusten tarkempi teema suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Teema voi olla esimerkiksi

  • työyhteisöjen kehittäminen
  • vuorovaikutuksen kehittäminen
  • asiakaskohtaamiset
  • asiakasymmärryksen lisääminen

Valmennukset hyödyttävät osallistujia aina henkilökohtaisesti, kehittäen samalla tiimejä ja johtoryhmiä tuloksekkaampaan ja tehokkaampaan vahvuus- ja taipumusresurssien käyttöön.

Ryhmävalmennusten hinnat sovitaan toivottujen toteutusmallien mukaan.

Kutsu minut organisaatioosi esittelykäynnille, etänä tai livenä.

Lue lisää:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -menetelmän kuvaus

Tanja valmentajana

Piti elää keski-ikäiseksi ja käydä tämä valmennus oivaltaakseen, miksi ihmiset ajattelevat ja toimivat niin eri tavoin. Nyt ymmärrän erilailla ajattelevia ja toimivia ihmisiä ihan eri tasolla. Helpottaa elämää kummasti.

Asiakaspalaute

Voi, kun olisin tiennyt tästä kaksi vuotta sitten, niin oltaisiin työparin kanssa vältytty monelta ristiriidalta ja löytäneet toimintamallin vahvuuksiemme kautta.

Asiakaspalaute

Ymmärsimme, että on tärkeää tiedostaa myös hyvin toimivan ryhmän heikot kohdat. Nyt osaamme huomioida sen, että tiimimme jäsenet tosiaan ovat hyvin samanlaisia ajattelutyyleiltään. Siksi meidän pitää kiinnittää erityistä huomiota näkökulmiin, jotka tiimissämme ovat heikosti edustettuina.

Asiakaspalaute

Tiimissä jokaisella on nyt selkeä rooli. Asiakas kokee hyödyn yhteistyön helppoudessa, entistä parempina ideoina ja tulosten kasvuna.

Asiakaspalaute