CxO VAIKUTUSVOIMA™ –karismavalmennus

Haluatko oppia vakuuttavammaksi ja vaikuttavammaksi?

Onko sinulle tärkeää, että ihmiset luottavat sanomaasi entistäkin vahvemmin?

Haluatko vahvistaa johtajuuttasi, parantaa myyntiäsi tai edetä urallasi?

Toivoisitko hurmaavasi asiakkaasi, yleisösi tai vaikkapa tulevan kumppanisi?

Vaikutusvoima  – arjen karisma on kykyä herättää positiivista huomiota ja taito rakentaa syvää luottamusta.

Tiesitkö, että viestisi uskottavuuteen vaikuttaa vain 7 % se asia, mitä sanot? Millaisella äänensävyllä asiasi sanot, vaikuttaa 38 %:sti. Ilmeesi ja muu kehonkielesi vaikuttavat 55 %:sti. (Albert Mehrabian, Nonverbal Communication.)

CxO VAIKUTUSVOIMA™-karismavalmennus on menestyjien salainen ase asiakkaiden, yleisön ja johdettavien hurmaamiseen.

Valmennus pohjautuu CxO VAIKUTUSVOIMA™ 360 -profilointiin, jossa teet itsearvion vaikutusvoimastasi (aitous-läsnäolo-innoitus-viestintä-olemus-itsetunto-tunneäly-rohkeus). Lisäksi sidosryhmistäsi valitsemasi henkilöt antavat omat arvionsa sinusta välittyvien ominaisuuksiesi pohjalta.

Profiloinnin myötä saat tiukkaa dataa vakuuttavuutesi pohjalla vaikuttavista, ulospäin näkyvistä ominaisuuksistasi. Tämän jälkeen kykenet keskittymään karismasi kasvattamiseen ominaisuus kerrallaan. Pääset loistamaan jo olemassa olevilla vahvuuksillasi sekä tietoisesti vahvistamaan kehittämiskohteitasi! Valmennuksen avulla löydät uudet vuorovaikutuksen ulottuvuudet rakentaaksesi syvän luottamuksen sinun ja kuulijasi välille.

Toteutan lisensoidut CxO VAIKUTUSVOIMA™-karismavalmennukset pedagogisella ammattitaidolla ja osallistujia inspiroiden. Kohtaamismahdollisuudet tilanteen mukaan etänä tai livenä.

Henkilökohtaisen CxO VAIKUTUSVOIMA™ 360 -profiloinnin hinta max. 1 h purkukeskusteluineen on etänä 230 e + alv 24%.

Pidempien valmennusten ja ryhmävalmennusten hinnat sovitaan toteutusten mukaan.

Kutsu minut organisaatioosi esittelykäynnille, etänä tai livenä.

Tutustu vaikutusvoimaan ja valmennuksiin tästä 

Ymmärsin analyysin jälkeen, mitkä kaikki asiat vuorovaikutuksessani ja olemuksessani vaikuttavat vakuuttavuuteeni. Nyt osaan korostaa jo olemassa olevia vahvuuksiani ja kehittää heikoimpia vuorovaikutuksen osa-alueitani.

Asiakaspalaute

Hieno, toimiva setti! Käytännön työkaluja kaikille omalla persoonallaan työskenteleville.

Asiakaspalaute

Opin paljon uutta vaikutusvoiman merkityksestä. Sain mukaani työkalut, joilla voin lähteä kehittämään sitä niin työelämässä kuin yksityiselämässäkin.

Asiakaspalaute

Vaikutusvoima on juuri sitä, mitä me suomalaiset tarvitsemme menestyäksemme. Ymmärrän päivän jälkeen paremmin, kuinka suuressa merkityksessä tunteet ovat vaikuttavuudessamme.

Asiakaspalaute