Rakkaudesta kasvuun ja vuorovaikutukseen

Oivalluttavaa valmennusta sekä palveluiden ja viestinnän inspiroivaa muotoilua
Ota yhteyttä

Ammatillista mentorointia ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuksia

Omien tarpeiden ja taipumusten tiedostamisen, ymmärtämisen sekä hyväksymisen kautta on suoraviivaisempaa rakentaa oman näköistään uraa ja elämää. Tämän ymmärryksen avulla voi oppia ymmärtämään myös omaa ja muiden ihmisten erilaisuutta uudesta näkökulmasta. 

LUONTASET TAIPUMUKSET™ on loistava menetelmä oman elämän johtamiseen tai organisaation jäsenten erilaisuuden hyödyntämiseen sekä vahvuuksilla johtamiseen.

Jotta ihmisillä on parempi olla itsensä ja toistensa kanssa! 

LUE LISÄÄ

 

 

 

Viestinnän ja palveluiden muotoilua

Viestintään ei voi koskaan satsata liikaa. Ammattimainen viestintä on laajalti ymmärrettävää, löydettävää, saavutettavaa sekä riittävän informatiivista. 

Viestintä on palvelua. Sen kuten muidenkin palveluiden muotoilu oikein valituin menetelmin on asiakkaista ja henkilöstöstä välittämistä, joka näkyy "viivan alla".

Liiketoimintaa, markkinointia ja eri aloja ymmärtävänä moniosaajana on palveluiden muotoilu minulle luontevaa ja dynaamista.

LUE LISÄÄ

Tekstin- ja kuvantuotantoa

Vivahteikkaat ja sujuvat kirjoitukset sekä toimivat kuvat monialaisesti lehtiin, verkkosivuille sekä muihin julkaisuihin.

Kiinnostavat tarinat yritysten ja muiden yhteisöjen mukaansatempaavaan markkinointiin.

Liiketoimintaa, palveluiden muotoilua sekä ihmisten erilaisuutta ja vuorovaikutustyylejä ymmärtävänä pedagogina tuotan sisältöä huomioiden sekä tilaajan että lukijan tarpeet.

LUE LISÄÄ

Kohtaamisista Tanjan kanssa lähtee aina viisaampana ja iloisempana kuin sinne tullessaan. Suosittelen!

Toni Hinkka
CEO, Johtamisaktivisti
CxO Professional Oy

Tanja is very reliable, creative and has a great working moral. She is very effective and brings a lot of positive spirit to the workplace.

Kimmo Kumpulainen
Founder, Pedagogical expert
Polar Partners Ltd

HR:n ja rekrytoinnin ammattilaisena suosittelen Tanjaa tehtäviin, jossa halutaan itsenäistä ja aikaansaavaa otetta sekä näkemystä ja kykyä vaikuttaa. Tanja on huipputyyppi!

Karoliina Hälli
Service Manager
Neuro Event Labs

Otin ainutlaatuisen osaamispalettini hyötykäyttöön

Tapasin kiehtovan ketturepolaisen v. 2018 revontulikuvausretkelläni hetkenä, jolloin haaveilin omasta yrityksestä. Tuo villin luonnon eläin katsoi minua tovin syvälle silmiin kuin sanoen: ”Tanja, kyllä sinä uskallat. Nyt tai ei koskaan!”

Minua inspiroineen ketun lailla, haluan innostaa ja auttaa ihmisiä yksilöinä, organisaatioiden jäseninä sekä yrittäjinä.

Ammattimentorina, liiketoiminnan osaajana, palveluiden muotoilijana sekä ammattiviestijänä tarjoan monipuolisesti kättä pidempää yrittäjyyden ja yritysten toimintojen kehittämiseen. 

Lisensoitujen valmennuspalveluideni myötä yksilöt sekä organisaatiot pääsevät uusille tasoille erilaisuuden ymmärtämisessä ja hyödyntämisessä. Rakennan yksilölliset valmennukset myös vuorovaikutus- ja tiimitaitojen kehittämiseen. 

Viestintäpalveluissani kohtaan ihmiset aidosti kiinnostuneena, sellaisina kuin he ovat. Laadin elämänmakuiset tarinat ja osuvat markkinointiviestit lukijoiden hyödyksi ja iloksi.

Nähdään ja kuullaan pian!